Ny klubbgenser og drikkeflaske

Ny klubbgenser og drikkeflaske med forslag til ny logo.

En stor nyhet i vårsesongen er ny klubbgenser og drikkeflaske med klubblogo. Det er fire år siden forrige gang vi laget klubbgenser, og det er på tide med et nytt parti tøffe gensere. Genser og drikkeflaske må forhåndsbestilles for å holde produksjonskostnadene og prisene lavest mulig. Bestillingsfrist er søndag 20. februar. La oss vise verden at #vierbærum!

Den tøffe og komfortable klubbgenseren er burgunder og med hette. Det blir klubblogo på bryst og rygg, samt tekst langs arm. Genseren kommer både i barne- og voksenstørrelser. Drikkeflasken rommer 0,75 liter. Klubblogoen lasergraveres i metallet. Både genser og flaske er av meget god kvalitet.

Pakkepris (både genser og flaske): 650,-
Genser: 400,-
Flaske: 300,-

Send en e-post innen søndag 20. februar til klubbleder (gb@tazz.no) for å bestille. Skriv hva du vil ha. Husk å oppgi størrelse på genseren.

Vennligst merk at logoen brukt i illustrasjonen er et forslag til ny logo og som skal behandles på det kommende årsmøtet.