Oppdatering: Aktivitet i krisetiden

Det blir simultan onsdager kl. 19.45 i kriseperioden.

Bærum Schakselskap holder fortsatt stengt i Bærum Idrettspark. Det nettbaserte klubbtilbudet er utvidet. Nedenfor følger ukeplan med fast aktivitet i krisetiden. Aktviteter utover dette informeres om pr. e-post.

Generelt

For å delta i klubbens nettbaserte aktivitet fordres medlemskap i Lichess-gruppen vår. Husk å skrive hvem du er når du ber om å få bli med. Gruppen finner du her. Ta kontakt pr. e-postadresse post@bærumsjakk.no om du lurer på noe.

Mandag

Mandagsgjengen trener på nett fra kl. 17.30-19.00. Elevene mottar e-post med detaljert informasjon før hver trening.

Unge mestre-turnering kl. 18.00-19.30. Turneringene annonseres her. Tirsdagsgjengen, Elitegruppen medlemmer i Bærum Schakselskaps Ungdom kan med fordel delta. Medlemmer i Bærum Schakselskap, som våger å utfordre de unge talentene, har anledning til å driste seg med.

Tirsdag

Tirsdagsgjengen trener på nett fra kl. 17.30-19.00, og Elitegruppen fra 19.05-20.35. Elevene mottar e-post med detaljert informasjon før hver trening.

Onsdag

Onsdager gjennomføres det to separate økter â 40 minutter (18.00-18.40 og 19.00-19.40) under fanen «Sluttspillverkstedet». Målgruppen er mikro-, mini- og lilleputter i Bærum Schakselskaps Ungdom.

Hver onsdag kl. 19.45 blir det også simultan for medlemmer og elever i BS, BSU og SA mot kvalifisert og interessant motstand. Lenke for å delta sendes ut i forkant pr. e-post.

Torsdag

Supertorsdag i klubben med tre turneringer. Hurtigsjakk kl. 17.30-19.00 og lynsjakk kl. 20.10-22.10 er fast aktivitet. Vi veksler på hvilken øvelse vi spiller mellom 19.05 og 20.05. Lenker til hver turnering sendes ut i forkant pr. e-post.